کدوتنبل گیاهی سرشار از آنتیاکسیدان هست. کدوتنبلهای کشور ما دو نوعاند:نوع اول کاملاً گرد هستند و نوع دوم، سر باریک و انتهای پهنی دارند و شکل شان نامتقارن است. شاید باور نکنید که نوع دوم ازنظر داشتن میزان بتاکاروتن پیش ساز ویتامین آ ارجحیت دارد ، بتاکاروتن موجود در نوع دوم چهار برابر بیشتر است. علاوه بر این، کدوحلوایی نوع دوم، پتاسیم بالایی دارد و خوردن آن برای کسانی که از فشارخون بالا رنج میبرند، مفید است ویتامین سی کدوحلوایی نیز در مقایسه با سایر کدوها بیشتر است، البته با پختن آن در حرارت بالا و حتی سرخ کردن، دیگر اثری از این ویتامین باقی نخواهد ماند، مگر اینکه آن را در ظرفی دربسته بخارپز کنید که در این صورت میزان از بین رفتن این ویتامین کم خواهد شد.
تخمهکدو یکی از انواع دانههاست که تنوع زیادی دارد. حدود ۵ نوع تخمهکدو داریم که ارزش تغذیهای تمام آنها تقریباً باهم برابر است. باارزشترین نوع تخمهکدو ، تخمهکدو تنبل یا همان کدوحلوایی است که کمی پهنتر از سایر تخمههای کدو هم است.اگر این بار کدوحلوایی خریدید، حواستان باشد که تخمهای کدو را دور نریزید. پزشکان هلندی معتقدند که تخم کدو از سرطان پروستات و مثانه جلوگیری میکند.
مصرف بیش از حد تخمه کدو ممکن است سبب مشکلاتی مانند معده درد، سوء هاضمه، افزایش حملات میگرنی و افت شدید فشار خون در افرادی که داروی فشارخون مصرف می کنند شود. همچنین احتمال واکنش های آلرژیک مانند سردرد، سرفه و تنگی نفس در افراد حساس به تخمه کدو تنبل و کدو حلوایی و کدو تنبل وجود دارد.
تخمه کدو مرمری آجیل سرای تبریز محصول پاکستان میباشد و منبع غنی ویتامین A و منبع بسیار خوبی از آهن می باشد همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم است که به سلامت کبد کمک می کند و سبب کاهش فشار خون و کلسترول بالا می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.