آجیل عربی یکی از انواع آجیل محبوب در ایران است. این نوع آجیل بخاطر نوع نمکی است که روی آن ها قرار دارد ، به آجیل عربی معروف شده است. این داستان مربوط به سال ها قبل میباشد که پسته ایرانی با پودر نمک نرم به کشورهای عربی صادر می شدند. زائرانی که به کشور های عربی مثل سوریه می رفتند، جعبه های زیبای پسته ایرانی رو میدیدند که به صورت شیک بسته بندی شده هستند و بدون اینکه بدانند این آجیل ها همان آجیل ایرانی هست که در داخل کشور هم وجود دارد، آنها را به عنوان سوغات به ایران می آوردند. پس در اصل آجیل عربی ، همان آجیل ایرانی هست و فقط بخاطر این موضوع ، باعث شد تا به این نوع آجیل ، آجیل عربی بگویند.
مغز های تشکیل دهنده آجیل عربی بدون محدودیت هستند و میتواند شامل مغز های زیادی باشد ولی آجیل عربی به طور معمول شامل چهار مغز پسته اکبری ، بادام هندی ، مغز فندوق ، مغز بادام با نمک دریایی تشکیل شده و در بازار موجود است. این نوع آجیل را میتوان بهصورت تنقلات خوراکی مستقیماً مصرف کرد یا در طی تهیه خوراکیهای مختلف، مانند دسرها، میوههای خشک، سالادها و تنقلات مختلف، استفاده کرد.
همانطور که گفته شد آجیل عربی فقط بخاطر طعم خاص و نمکی که دارد ، با دیگر آجیل ها تمایز دارد . اگر برای خرید آجیل مراجعه کرده باشید قطعا با لمس کردن دیگر آجیل ها با آجیل عربی متوجه تفاوت بین این ها خواهید شد که آجیل عربی از یک بافت نرم نمک تشکیل شده که میتواند یک حس و طعم لذیذی به شما دهد.
آجیل عربی میتواند به کاهش فشار خون، کنترل کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک کند.
آجیل عربی دارای خواص و فواید بسیاری برای سلامتی بدن است
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.