اغلب ما از خواص بسیار زیاد و مفید بادام زمینی آگاه هستیم. با این وجود ممکن است طعم بادام زمینی برای همه ما خوشایند نباشد. بادام زمینی روکشدار یک انتخاب خوب برای کسانی است که از خواص بادام زمینی آگاه هستند و در عین حال مایل هستند بادام زمینی را در طعمهای متنوع و دلپذیری مصرف نمایند.
بادام زمینی روکشدار یک میان وعده خوشمزه و بسیار مفید است. بادام زمینی روکشدار در طعمهای مختلف و محبوبی مانند بادام زمینی روکشدار فلفلی، بادام زمینی روکشدار پیاز جعفری، بادام زمینی روکشدار پنیری، بادام زمینی روکشدار پیتزایی، بادام زمینی روکشدار دودی، بادام زمینی روکشدار کرهای و غیره تولید و خرید و فروش میشود.
بادام زمینی روکشدار علاوه بر طعم خوشایند و دلپذیر خود، رنگهای متنوعی نیز دارد. قرار دادن بادام زمینی روکشدار در ظرف پذیرایی، میتواند جلوه خوشایندی به میز پذیرایی شما ببخشد.
برخلاف این که بسیاری از افراد تصور میکنند بادام زمینی، در دسته آجیل قرار دارد، اما از لحاظ علمی بادام زمینی متعلق به خانواده آجیل نیست و در اصل در رده حبوبات دستهبندی میشود. برخی عقیده دارند که زادگاه گیاه بادم زمینی، از کشورهای آمریکای جنوبی مانند، پرو و یا برزیل سرچشمه گرفته است. علت این که دانشمندان چنین عقیدهای دارند این است که کاوشگران و باستان شناسان ظروف سفالی با قدمت ۳۵۰۰ ساله کشف کردهاند که به شکل بادام زمینی بوده و بر روی آن نقوشی از بادام زمینی حک شده است.
بادام زمینی به صورت میوه گیاه بادام زمینی، در زمین کشت و مصرف میشود. آمریکاییها در اوایل دهه ۱۸۰۰ میلادی، اقدام به کشتبادام زمینی به صورت یک گیاه تجاری کردند. تخمین زده میشود که هر آمریکایی به طور متوسط در هر سال نزدیک به سه کیلوگرم بادام زمینی مصرف میکند. در حال حاضر نیز بیشتر از ۵۰ درصد بادام زمینیهای تولیدی به شکل کرده بادام زمینی، در آمریکا مصرف میشود.
همانطور که عنوان شد، بادام زمینی روکشدار، در واقع همان بادام زمینی است که روکش خوش طعمی از طعمهای فلفلی، پنیری، پیاز جعفری، پیتزایی،دودی، کرهای و غیره آن را پوشانده است. به همین دلیل بخش زیادی از بادام زمینی روکشدار را خود بادام زمینی تشکیل میدهند. به این ترتیب میتوان تمام خواصی که برای بادام زمینی وجود دارد را برای بادام زمینی روکشدار نیز عنوان کرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.